casti.ro
031.425.91.64/0722.213.264

Despre noi

 

 

Deschis in anul 2009 Casti.ro ,este cel mai tanar membru al familiei ABNSystems. Acest magazin online este un proiect in curs de dezvoltare si este dedicat exclusiv categoriilor de casti si speakere.

In gama principala de produse, veti gasi o diversitate de produse de la casti Bluetooth, casti audio, casti  pentru jocuri,asa numita Gaming Headphones,pana la cele mai performante casti de call center. Recent am introdus in portofoliul casti.ro  o gama variata de Speakere si Docking Stations. Aici veti putea alege dintre celebrele difuzoare licentiate Angry Birds sau sistemele audio profesionale de la Creative si Gear4.

Varietatea produselor pe care le veti gasi in site-ul casti.ro este la fel de apriga si in randul producatorilor unde veti gasi marci consacrate in domeniu precum :Plantronics,Sony, Creative, JBl, Harman Kardon, AKG, Monster, Dr Dre.

Venim in sprijinul clientilor nostri cu o interfata atragatoare si usor de folosit a site-ului, cu o excelenta prezentare a fiecarui produs din site, totul pentru a facilita atat vizitele, cat si procesul de achizite din magazinul nostru.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

by RedVolution